Közösségeknek

Óvónő, tanár, civil szervezet, szerveződés vezetője, akinek fontos a közössége?

Aktív közösségformáló programokat keres, amelyben tanulni is lehet? El szeretné kerülni, hogy egy kerékpáros program, túra a szervezés, tervezés, a felkészülsé hibái miatt rémálommá váljon? Volt valahol és bemutatná, mit látott kerékpáros túrája közben? Elmondaná mit élt meg kerékpározás közben? Hasonló kerékpáros, közösségformáló megszállottakat keres? Vagy csak egy jó, gyakorlati és szakmailag is hasznos feladatot a hallgatóinak?

Emlékszik még a régi KRESZ versenyek hangulatára? Az akadálypályára az óvoda, iskola udvarán? A pillanatra, amikor kiderült, hogy a rendőr is lehet kedves? Megosztaná ezt az Önre bízott gyerekekkel is?

Keres egy jó és kifogyhatatlan témát, amelyben beszélgetések, élménybeszámolók, kalandok és komoly témák is megjelenhetnek? Érdekes embereket, akik ezt elmondják, bemutatják?

Egyetemista és jó témát keres a következő beadandóhoz? Egyetemi oktató és már unja a nem létező, kitalált és mindenki számára unott féléves feladatokat, a tartalmatlan beadandókat?  Esetleg a tanítványaival együtt fel is dolgozna egy-egy kerékpáros témát helyben, a helyiek támogatásával?

Kerékpáros túrát szervezne, de nem tudja, hova menjen? Nem biztos abban, hogy mindent tud arról, mire is van szükség egy hosszabb, csoportos kerékpáros túrán és annak előkészítése során?