Kerékpározóknak

Szeretsz kerékpározni? Megtanítanád a gyereket kerékpározni? Kipróbálnád magad egy versenyen, egy jó kis túrán, pályán? Kipróbálnád a túrázást, a versenyzést egyénileg, családdal, barátaiddal, de nem tudod, hogy fogj hozzá? Defektjavítás közben rájöttél, hogy jó lenne ismerni az alapvető kerékpárszerelési fogásokat? Szívesen megismernél hozzád hasonló kerékpárosokat? Kerékpáros közösséget keresel? Van egy jó kerékpáros ötleted?

Emlékszel még arra, milyen fantasztikus érzés volt először kerékpárra pattani és túl menni az utca sarkán? Emlékszel milyen az, amikor a szél fújja az arcodat és ott az ÚT előtted? Megvan, ahogyan kitekered magadból az egész napos feszültséget? Kiváncsi vagy a hozzád hasonló emberekre? Az élményeikre, a beszámolóikra? Esetleg keresed azokat, akikkel együtt kerékpározhatsz? Akikkel közösen túrázhatsz? Elfelejtenéd, ahogyan álltál bénán a defektes biciklikerék mellett, és fogalmad sem volt, hogyan nyúlj hozzá? Vagy egyszerűen csak évek óta azon gondolkozol, hogy megvan-e még a kerékpárod és mikor is ültél rajta utoljára?

A Vas Megyei Kerékpáros Szövetség közösségi programok szervezésével, kerékpározók egymásra találásával segíti mindazokat akik úgy gondolják, hogy a kerékpározás az életükben egy rég elfeledett, de vágyott gondolat. Azokat, akik változtani akarnak a kerékpáros szokásaikon. Azokat, akik egyedül vagy kisebb közösségekben felkészülnének egy-egy túrára. Akik keresik a társaságot a szombat délutáni tekeréshez. Akik leporolják a kerékpárjukat és megjavíttatják vagy eldöntötték, vesznek egy drótszamarat és nekivágnak az országútnak!