Döntéshozóknak

Megoldást keres a települése kerékpáros problémáira? Szeretné, ha településük élhetőbb és biztonságosabb lenne? Keresi a megoldást arra, hogy a lakók közösséget alkossanak? Túl nagy a zaj, a por? Tenni akar azért, hogy az emberek mosolyogjanak?
Tervező, kivitelező, építtető, vállalatvezető, aki keresi azokat a megoldásokat, amelyeket könnyen és költségtakarékosan alkalmazhat a kerékpározók érdekében? Fontos Önnek, hogy amit épít, vezet, azt szeressék az emberek?
Pályázna, de nem tudja, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy kerékpáros fejlesztéshez? Nem találja a felméréshez, a tervezéshez, a kivitelezéshez, de leginkább az elterjesztéshez a megfelelő szakembereket?

Tudta Ön, hogy

  • Magyarországon majdnem háromszor annyian kerékpároznak, mint az EU-ban?
  • egy település valódi értékét nagymértékben növelheti, ha megoldja a biztonságos és összefüggő kerékpáros közlekedését?
  • a munkatársak részére biztosított kerékpárhasználat és kerékpáros szolgáltatások leírhatók a vállalkozás adójából és még a munkatársak elégedettségét is nagymértékben növelik?
  • települése, vállalkozása lehet kerékpárosbarát is?
  • hogy a dán király is kerékpárral jár?

A Vas Megyei Kerékpáros Szövetség célja, hogy a meglévő kapcsolatrendszerének, szakembereinek, módszertanainak felhasználásával, együttműködve, megtalálja azokat a megoldásokat, amelyekkel biztosan minden kerékpározó elégedett lesz! Döntéshozóként pedig megélheti, hogy JÓ és értékes döntést hozott!