Csapatmunka

DSC_1301A célba érés pillanatában mindenki a győztes sikerének örül. Ez így is van rendjén, hiszen ezért van a verseny: a versenyzőért és a győzelemért.
Most, hogy vége a 38. Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körversenynek, azért érdemes megállni és egy pillanatra visszanézni mindazokra, akiknek a versenyző sikere volt a munkája.
A városunkra, amelyekben a vezetők, hivatalnokok segítették a verseny létrejöttét, átadták a díjakat, kiadták a szükséges engedélyeket, biztosították a Városházán a helyiségeket.
A rendőrökre, mentősökre, akik a rekkenő hőségben talpig egyenruhában ott voltak köztünk végig és biztosították a pályát, segítették a tereléseket, bekötötték a sebeket. Megnyugtató profizmussal, higgadtan.
tourdh_bs042A szaváriás rendészetis fiatalokra és tanáraira, akik bár még tanulják a szakmát, talpraesetten, ügyesen oldották meg a forgalomterelést, a kordonok biztosítását, az áteresztéseket.
A rajtterületesek, a célterületesek, a pályaépítők, akik az egész verseny alapját biztosították: biztonságos, a nemzetközi szabályoknak megfelelő pályát.
Az időmérőkre, a szpíkerekre, a hangosítókra, a tévésekre, a rendezvénytér építőire, akik az egész versenyből valódi ünnepet faragtak.
A közterültet takarítókra, a parkolókat biztosítókra, a Városháza dolgozóira.
Az amatőr versenyzőkre, akik apait-anyait beleadtak az egy kilométerbe, akik megélték, hogy nem is olyan egyszerű körbeérni ezen a pályán.
1-3A kerekes székesekre, akik szintén végig mentek a pályán, a Szív Bajnokaira. A veterán autósokra, akik idén is színesítették a rendezvényt.
A szállás- és ételt adókra.
És persze a szombathelyiekre, akik eljöttek, szurkoltak vagy elfogadták, hogy az egész belvárost felforgattuk, lezártuk. Mindazokra, akik egy-egy mosollyal, gesztussal, hangos biztatással hagytak szép emléket a versenyzőkben, szervezőkben.

 

KÖSZÖNJÜK SZOMBATHELY!!