SZAKKÖR

20170621_083344SZAKKÖR – azaz Szombathelyi Amatőr Kerékpáros Körverseny. Ez lett az idei Tour de Hongrie szombathelyi PROLÓG-jának a hivatalos neve. Megtartjuk – ahogy abban is bízunk, hogy a versenyt jövőre is! :)

Teljes kordonsor (a Thököly utcában is VÉGIG), motoros felvezetés és kb. 70 rendészeti szakképzésben résztvevő fiatal és kb. 10 helyi rendőr fog arra figyelni, hogy mindenki és minden a legnagyobb biztonságban legyen.
A LED-falat azért állítjuk fel, hogy élőben, egyenesben lássa bárki a teljes kört és rajta a versenyzőket.
Még leírni is jó: a hagyománynak megfelelően (!!!) lesz profi időmérés, rajtszám, amit megtarthat minden induló és persze lesz emléklap is (mehet a másik kettő mellé!)
Idén 13.30-tól lesz 10 kerekesszékes indulónk is. Gyertek és szurkoljatok nekik! Nem is kérdés, hogy minden biztatást megérdemelnek.

És még egy jó hír: mivel kicsivel több időnk lesz az amatőr versenyre, így van még hely a későn ébredőknek! Jelentkezési határidő: 2017.06.26. 12.00 óra (a helyszínen nem lehet)!

Amire figyeljetek. A szokásos, de ezzel együtt mégis figyelmet igénylő forgalomkorlátozások lesznek a városban a Fő tér környékén. Ahogyan figyeljetek arra, hogy bicajozni csak a körpályán, a rajt és cél által meghatározott menetirányban lehet! Figyeljetek egymásra, hogy minden indulónak, résztvevőnek, kilátogatónak valódi élmény legyen ez a nap!

A mellékelt kép még a tavalyi, de idén is ugyanez lesz!