Kanyarodtunk!

kanyar_30Hát, nehéz lenne azt állítani, hogy őrjöngő tömeg vett bennünket körül. De, akik ott voltak, azokon erősen látszott, hogy megérte! Megérte Szalontay Sanyival gurulni, versenyezni. Megérte beleadni minden erőt, gyorsaságot egy-egy körbe!
A célvonalban állva, azért látni lehetett egy-két mosolyt is. Sokkal-sokkal több ilyen eseményre lenne szükség! Még az sem baj, ha ezért jónéhány autós nem zárt bennünket a szívébe. Ami persze lehetett volna másként is! Például úgy, hogy átülnek a bicajukra és megnézik, mennyit tudnak hozni körről körre a saját erejükből!? Mennyire tudják Szalontay Sanyit a tavalyi Tour de Hongrie Prológ nyertesét megszorongatni?
Ja, és láthattak volna még egyet: kerekesszékkel versenyzőket Sanyival befutni. Az a mosoly, ami ezeknek az embereknek az arcán volt, talán az autósok dühét is megenyhítette volna!
És már most szólunk:  2017. június 27-én a teljes útvonalat lezárjuk, és jönnek a kerekesszékesek is versenyezni! Ja, meg vagy 134 profi, meg 80 amatőr bringás, meg Kelemen Tibiék a BRINGAAKADÉMIA-val, meg…

És a sajtó se maradjon ki:

http://vaskarika.hu/hirek/reszletek/13459/szombathelyi_rajttal_indul_a_38_tour_de_hongrie/
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/masfel_honap_mulva_rajtol_a_tour_de_hongrie
http://www.szombathely.hu/onkormanyzat/onkormanyzati-hirek/koczka-tibor/keszulj-a-kanyarra.10507/